openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 010.00 - 17.30 uur
Woensdag 010.00 - 17.30 uur
Donderdag 010.00 - 17.30 uur
Vrijdag 010.00 - 17.30 uur
Zaterdag 010.00 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Tarp kopen? Bij de online kampeer specialist Kifra Camping en Vrije Tijd koopt u verschillende soorten tarps, caravanluifels, parasols, raamluifels of windschermen van de beste kwaliteit. Welke soort tarp u ook zoekt, Kifra heeft het.

Bekijk ons assortiment »

Tarp

Bent u voor het kamperen op zoek naar een tarp? In onze online webshop vindt u uiteenlopende tarps die u beschermen tegen zon en regen tijdens uw vakantie. Elke tarp is van hoogstaande kwaliteit en wordt verkocht voor een scherpe prijs. Gedurende uw vakantie is een tarp van grote toegevoegde waarde. Zo verkopen wij speciale tarps voor caravans en campers. U kunt hierbij denken aan een tarp in de vorm van:

Een tarp om een extra schaduwplek te creëren is uiteraard ook verkrijgbaar in onze webwinkel. Wat te denken van een tarp (inclusief stokken, scheerlijnen en haringen) of een groot schaduwdoek voor verkoeling tijdens het kamperen? Naar welke tarp u ook op zoek bent, de tarp van uw keuze vindt u online in onze webwinkel.

Een tarp kunt u eenvoudig online bestellen. U plaatst de tarp van uw keuze in uw winkelmandje en kunt direct afrekenen. Betalen kan op verschillende manieren:

  • Vooraf overmaken
  • iDEAL

Na ontvangst van betaling heeft u binnen ongeveer 1-2 werkdagen uw tarp in huis. Makkelijker en sneller kunt u geen tarp bestellen!

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u een tarp kopen? Bekijk alle tarps in onze webwinkel en bestel vandaag nog uw tarp naar keuze. Wij bieden u een goede prijs/kwaliteit verhouding en uiteraard geldt bij ons: Niet goed, geld terug!

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl