openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nlBezig met laden...

Waarom een opblaasbare tent?
 
Het grootste voordeel van opblaasbare tent is de snelheid waarmee je de tent opzet. Een grote opblaasbare tunneltent voor 6 personen zet je in zo'n 15 minuten op. Je bent dus aanzienlijk minder tijd kwijt dan aan de opbouwtijd van een tent met stokken. Een 6 persoons normale tunneltent neemt toch al snel 45 minuten opzettijd in beslag. Wanneer je meerdere campings aandoet tijdens je vakantie is een oppomptent dus wat tijd betreft een voordeel.


Gewicht van een opblaasbare tent

Omdat een opblaastent geen stokken bevat, is deze vaak lichter dan een normale tent.


Stevigheid opblaasbare tent

Een opblaastent is goed bestand tegen wind, omdat de luchtslangen met de wind mee bewegen. Hierdoor worden ze minder belast en is de tent  goed bestand tegen storm en harde windvlagen.


Heeft een opblaasbare tent ook nadelen?

Een nadeel van een opblaasbare tent is dat de pakmaat wat groter is dan een normale tent. Dit komt doordat de buitentent, het grondzeil en de binnententen allemaal met elkaar verbonden zijn. Daardoor heb je één groot pakket in plaats van een aantal kleinere pakketten. En natuurlijk als extra bagage de pomp om de tent op te pompen.


Hoe werkt een oppomptent?

Er zijn oppomptenten die zijn uitgerust met afzonderlijke luchtslangen, je pompt bij deze tenten dus iedere slang apart op via de ventielen die zich aan de onderkant van de tubes bevinden.

Er zijn ook oppomptenten waarbij de luchtslangen met elkaar verbonden zijn. Het oppompen is dan nog simpeler omdat de buitentent, het grondzeil en de binnentent allemaal met elkaar verbonden zijn. Alle oppomptenten worden geleverd incl. een pomp.

Verder zijn de oppomptenten leverbaar in katoen/polyester of 100% polyester en diverse prijsklassen.
Zo vind je bij kifra Camping & Vrije Tijd  altijd de passende opblaasbare tent.

 


©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl