openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Online je luchtbed kopen is wel zo handig. Zeker als je naar de online kampeerspecialist gaat: Kifra Camping en Vrije Tijd. Wij hebben alles op het gebied van kamperen en slapen, dus ook luchtbedden. Maar bij ons betaal je niet de hoofdprijs, want door online verkoop houden we onze verkoopprijzen uiterst laag. Daar kun jij ook van meeprofiteren. Neem daarvoor een kijkje in onze online kampeerwinkel.

Bekijk ons assortiment »

Online luchtbed kopen

De voordelen voor jou:

  • Relaxed shoppen vanuit je comfortabele stoel
  • Online winkelen kan op elk moment dat het jou uitkomt
  • Jouw spullen worden snel en betrouwbaar thuisbezorgd

Online kopen van je luchtbed bespaart je tijd en geld. Bovendien is ons grote assortiment in de webwinkel heel overzichtelijk gerangschikt. Wat wil je nog meer?

Online kopen van luchtbedden en andere kampeerartikelen bij Kifra Camping en Vrijetijd geeft je het voordeel van een extra lage prijs. Bovendien zijn onze luchtbedden van een prima kwaliteit. We hebben ervoor gezorgd dat het bestelgemak voor jou optimaal is en de aflevering snel en betrouwbaar. Daarom durven we te beweren dat je bij ons - als online kampeerspecialist – het beste af bent met het kopen van kampeerartikelen.

Luchtbedden in alle soorten en maten

De luchtbedden op de website van Kifra Camping & Vrije Tijd zijn speciaal geselecteerd op belangrijke aspecten zoals kwaliteit en duurzaamheid. Ook hebben wij voor elk gezinslid het ideale luchtbed in huis: van een handig kinderluchtbed met badvormige rand tot een extra hoog en luxueus luchtbed voor twee volwassenen.

Luchtbedden met ingebouwde pomp

Een speciale vermelding verdienen onze luchtbedden met ingebouwde pomp. Deze uitermate praktische luchtbedden hoeven niet handmatig opgepompt te worden en besparen u daarmee het nodige werk. Binnen luttele minuten is je luchtbed met geïntegreerde pomp volledig opgeblazen en kun je genieten van een ruim en comfortabel bed.

Ook onze service is prima. Als je bijvoorbeeld vragen hebt over onze producten, kunt je op elk moment contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al jouw vragen. Ga dus nu naar onze online winkel om online je luchtbed te kopen.

Tweepersoons luchtbed kopen
Tijdens het kamperen wil je zo goed mogelijk slapen. Dat is nog wel eens een uitdaging in een tijd waarin we gewend zijn aan het comfort van schuimmatrassen en verende boxsprings. Bij Kifra bieden we daarom de keuze uit een breed aanbod luchtbedden met een maximaal slaapcomfort. Van 1 persoons tot tweepersoons varianten; voor elke wens kun je bij ons een geschikt luchtbed kopen.

Luchtbed van Intex kopen met ingebouwde pomp
Naast slaapcomfort, speelt bij een luchtbed voor op de camping ook gebruiksgemak een grote rol. Een variant met ingebouwde pomp biedt in dat kader een grote toegevoegde waarde. Een merk als Intex heeft veel bekendheid verworven met dit soort populaire luchtbedden. Bij Kifra vindt je ze tegen een concurrerende prijs en ben je ook nog eens verzekerd van het beste advies op maat.

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl