openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Kampeerartikelen nodig? Alle kampeerartikelen die je je bedenken vindt je in de online campingwinkel van Kifra. Wij beschikken over een zeer breed assortiment kampeerartikelen. Van tent tot camping oven: Alle kampeerartikelen die je zoekt, vindt je bij ons!

Bekijk ons assortiment »

Kampeerartikelen

Ga je binnenkort kamperen en ben je op zoek naar diverse kampeerartikelen? In onze webwinkel vindt je een compleet aanbod van kampeerartikelen. Je kunt met alle producten die wij verkopen je campinguitzet in één keer compleet maken. Wij verkopen onder meer:

Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt jouw kampeerartikelen in onze online campingwinkel. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde kampeervakantie bestel je eenvoudig online. Wij leveren snel, want binnen 1-2 werkdagen heb je je bestelling al in huis.

Ben je nog op zoek naar campingservies, parasols of jerrycans? Alles wat je nodig hebt bestel je in onze online campingwinkel. En ben je op zoek naar specifieke kampeerartikelen? Maak dan gebruik van de zoekfunctie van onze webshop. Je kunt dan zoeken op trefwoord en vindt binnen enkele seconden de gewenste kampeerartikelen.

De voordeligste speciaalzaak in kampeerartikelen

Wanneer je gaat kamperen, zijn de juiste kampeerartikelen een basisvoorwaarde om je verblijf tot een succes te maken. Denk hierbij aan zaken als verlichting, stroomsnoeren, gasslangen, jerrycans, koelboxen, kachels, afdekzeilen, organizers, huishoudspullen en sanitaire artikelen. Het betreft vaak noodzakelijke producten die je leven tegelijkertijd een stuk aangenamer maken.

Goedkoop kampeerartikelen kopen

Bij Kifra Camping & Vrije Tijd vinden we dat je je bij het kamperen best enige luxe mag veroorloven. Het is immers niet de bedoeling dat je vermoeidheid tijdens een vakantie stijgt in plaats van daalt. Wij bieden je daarom een variëteit een praktische kampeerartikelen tegen verrassend lage prijzen. Zo wordt kamperen voor het hele gezin een stuk aangenamer.

Bezoek snel onze online campingwinkel en laat je verbazen over ons brede aanbod kampeerartikelen. Wij zijn niet voor niets de online kampeer specialist! En mocht het zo zijn dat enkele kampeerartikelen online uitverkocht zijn? Neem dan contact met ons op. Misschien verkopen wij het nog wel in onze winkel aan de Industriestraat 124 in Enschede.

Goedkope kampeerartikelen voor op de camping
Kamperen betekent back to basics, maar dan wel met een vleugje modern comfort. Kifra biedt een breed assortiment goedkope kampeerartikelen van hoge kwaliteit, die je verblijf op de camping een stuk leuker en aangenamer maken. Want laten we eerlijk zijn: een eigen koelkastje of kooktoestelletje is in de praktijk natuurlijk wel zo handig.

Dé kampeerwinkel voor kampeerartikelen
Onze kampeerwinkel is uiteraard niet de enige website die kampeerspullen online aanbiedt. Waarin wij ons echter onderscheiden is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van onze campingartikelen. Met ons gevarieerde aanbod van gerenommeerde merken bewijzen wij inmiddels al jaren dat een goedkope prijs en hoge kwaliteit bij campingspullen heel goed samengaan.
 

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl