openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 0Op afspraak
Woensdag 0Op afspraak
Donderdag 0Op afspraak
Vrijdag 0Op afspraak
Zaterdag 0Op afspraak
Zondag Gesloten

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Glow-E
Glow-E 5 Stuks
1 Reviews | Review toevoegen

Met de Glow-E markering voor uw scheerlijnen kunt u in het donker altijd kunt zien waar de scheerlijnen lopen. Nooit meer struikelen!

Artikelnummer

GLWE 

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

1-2 Werkdagen

€ 4,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Jaarlijks belanden er mensen in het ziekenhuis door een ongeval dat veroorzaakt wordt door het struikelen over scheerlijnen. Gloweco komt met de oplossing voor dit probleem: de Glow-E!

De Glow-E is een kunststof plaatje dat eenvoudig over de scheerlijn van uw tent geschoven kan worden. Doordat er in het kunststof zogeheten glow-in-the-dark pigmenten zijn verwerkt laadt de Glow-E overdag op in het licht en zendt hij dit licht ’s nachts weer uit, tot wel 6 uur lang!
Het unieke van de Glow-E is dat er ’s nachts geen externe lichtbron nodig is om hem te laten werken. Ook wanneer u geen zaklamp bij u heeft zult u nog steeds de Glow-E zien gloeien.

Het resultaat is dat u als kampeerder in het donker altijd kunt zien waar de scheerlijnen lopen, waardoor zowel u als andere kampeerders hier niet meer over struikelen.

Inhoud verpakking: 5 stuks

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Wil van Dam - 03-08-2020 10:07

Geeft matig licht wanneer het donker is.
Had verwacht dat de Glow.. langer en feller zou zijn waardoor in de nacht de markering van scheerlijnen beter zichtbaar zou zijn .

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl