openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Gas Installatie Set
Gas Installatieset Universeel
2 Reviews | Review toevoegen
Als je regelmatig gaat kamperen dan weet je het wel: een gasdrukregelaarset kan niet ontbreken aan je kampeeruitrusting.

Artikelnummer

G-901

Verzendkosten

€ 7,95

Standaard levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 11,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Als je regelmatig gaat kamperen dan weet je het wel: een gasdrukregelaarset kan niet ontbreken aan je kampeeruitrusting. Hiermee sluit je je gasfles gemakkelijk aan op je apparatuur. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop!

Waarom heb ik een gasdrukregelaar nodig?
Wanneer je gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor je toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heb je een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in de gasfles naar werkbare druk voor je installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dien je je gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt je op je regelaar.

Specificaties

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1.5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: slangpilaar


Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer je niet de juiste drukregelaar gebruikt, heb je kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze gasdrukregelaarset van Gimeg comprimeer je de druk in de gasfles naar 30 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar met universele aansluiting, een slangpilaar, een propaanslang van 1.5 meter en 2 vleugelmoer-slangklemmen. Dankzij de universele ingangsaansluiting is deze regelaar geschikt voor gasflessen met een Shell of DIN aansluiting. Op de slangpilaar uitgangsaansluiting kan rechtstreeks een gasslang aangesloten worden. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Deze regelaarset van Gimeg is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming.

Met deze gasdrukregelaarset van 30 millibar sluit je je gasfles met het grootste gemak aan op je installatie. Wil je binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in de camper, caravan of boot? Dan heb je een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. 

Sorteren op:

Review toevoegen
Jorna - 10-12-2020 13:43

Prima set bij de Gimeg kachel. Bij het aansluiten wel handig om te weten dat bij de aansluiting op de gasfles je tegen de klok in moet draaien!

Peter ordelmans - 12-06-2020 11:30

Iets besteld betaald en netjes de volgende dag in huis prima ga zo door

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl