openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Toiletvloeistof
Thetford Duopack Concentrated | Toiletvloeistof
0 Review | Review toevoegen
Heb jeĀ een toilet in jeĀ camper, caravan of tent? Dan is het duopack bestaande uit de Aqua Kem Blue Concentrated en de Aqua Rinse Concentrated een uitkomst.

Artikelnummer

1302170

Verzendkosten

ā‚¬Ā 5,95

Standaard levertijd

Binnen 3 werkdagen

ā‚¬Ā 26,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een toilet in je camper, caravan of tent? Dan is het duopack bestaande uit de Aqua Kem Blue Concentrated en de Aqua Rinse Concentrated een uitkomst. Deze producten houden samen de afvaltank en de spoelwatertank van je toilet fris. Beide vloeistoffen zijn geconcentreerd, waardoor je maar een kleine dosering nodig hebt.

Aqua Kem Blue Concentrated

Met de Aqua Kem Blue Concentrated is het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan in de afvaltank. Het remt gasvorming en breekt afval af (de inhoud wordt geheel vloeibaar). Hierdoor is het makkelijker om de tank te legen en te reinigen. Leeg de afvaltank als hij vol is, als je met je caravan of camper gaat rijden of als je hem voor langere tijd niet gebruikt. Leeg hem in ieder geval om de 4 of 5 dagen. De Aqua Kem Blue Concentrated vloeistof is makkelijk te gebruiken. Voeg 60 ml met twee á drie liter water toe aan de afvaltank via de daarvoor bestemde vulopening. Vervolgens doet de geconcentreerde vloeistof zijn werk!

Belangrijkste voordelen

  • Aqua Kem Blue: maakt het mogelijk om toiletafval tijdelijk op te slaan
  • Aqua Rinse: soepele spoeling en schoon spoelwater
  • Hoger rendement met minder inhoud
  • Handige, kleine én lichtere flessen

Aqua Rinse Concentrated

De Aqua Rinse Concentrated houdt het spoelwater van het toilet schoon en fris. Hij is geschikt voor zowel kunststof als keramische toiletten. Dit product voorkomt kalkaanslag in de spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot. Ook zorgt deze toiletvloeistof voor een frisse lavendelgeur na elke spoelbeurt. Daarnaast smeert het de afdichtingen van het toilet en vormt het een beschermende laag om de opbouw van bacteriën te voorkomen. Profiteer van optimale hygiëne tijdens je vakantie!

Met het Thetford Duopack Concentrated profiteer je van twee mooie producten waarmee je je toilet goed onderhoud. Dankzij de geconcentreerde vloeistof hoef je per keer minder te gebruiken en profiteer je van een kleinere verpakking. Dat bespaart kastruimte én het is beter voor het milieu!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Ā©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl