openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 010.00 - 17.30 uur
Woensdag 010.00 - 17.30 uur
Donderdag 010.00 - 17.30 uur
Vrijdag 010.00 - 17.30 uur
Zaterdag 010.00 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Smartwares Rookmelder
0 Reviews | Review toevoegen

De Smartwares RM149 is een compacte en veilige optische rookmelder. Deze stand alone rookmelder heeft als grote pluspunt een 9V batterij met extra lange levensduur.

Artikelnummer

RM149 

Verzendkosten

€ 5,95 

Standaard levertijd

1-2 Werkdagen

€ 9,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Smartwares RM149 is een compacte en veilige optische rookmelder. Deze stand alone rookmelder heeft als grote pluspunt een 9V batterij met extra lange levensduur. Het geluidssignaal is 85 decibel.

Deze rookmelder is uitgerust met testknop en daardoor eenvoudig te testen. De RM149 heeft een lege batterij indicator zodat je weet wanneer de batterij verwisseld moet worden. Eenvoudig te monteren en schoon te houden.

Een rookmelder kan je leven redden. Als je slaapt, ruik je niets. Breekt er ‘s nachts brand uit? Dan is de kans groot dat je niet wakker wordt. Door de giftige rook raak je snel buiten westen. Een Smartwares rookmelder, zoals de RM149 waarschuwt bij een beginnende brand. Hij geeft een hoog en hard geluid. Een rookmelder voorkomt niet dat er brand uitbreekt, maar zorgt ervoor dat je het vuur snel ontdekt en voldoende tijd hebt om te blussen of om te vluchten. 

Installatie

Plaats op iedere verdieping van je woning minimaal één rookmelder. Je kunt het beste alle ruimtes waar je doorheen moet als je vlucht, voorzien van rookmelders. Dat zijn bijvoorbeeld de gang, de overloop en de trappen. Bevestig de melder altijd tegen het plafond. Het plaatsen van de RM149 rookmelder is overigens erg eenvoudig, want deze rookmelder is draadloos.  

Onderhoud

Stof en vuil kunnen de werking van een rookmelder verminderen. Dus stof je rookmelder regelmatig af of gebruik de stofzuiger om de rookmelder schoon te houden. Je kunt de behuizing van de RM149 rookmelder ook met een iets vochtige doek afnemen. Test de rookmelder daarnaast minimaal één keer per maand. Dit doe je door op de testknop te drukken en deze even vast te houden. Test nooit met open vuur! Als je het alarm niet hoort, controleer dan of de batterij goed is aangesloten en vervang de batterij wanneer deze leeg is. Als de batterij aan vervanging toe is geeft de melder dit vanzelf aan door regelmatig, minimaal 30 dagen lang, af en toe een klein piepje te laten horen. Je weet dan dat de batterij vervangen dient te worden.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl