openingstijden

Maandag 0Gesloten
Dinsdag 09.30 - 17.30 uur
Woensdag 09.30 - 17.30 uur
Donderdag 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag Gesloten

Industriestraat 124, 7543 CJ Enschede
053-4611768
info@kifra.nl

Gimeg Drukregelaar Universeel 30 mBar + Manometer
Gimeg Drukregelaar Universeel 30 mBar + Manometer
0 Review | Review toevoegen
Drukregelaar Universeel 30 mBar + Manometer.

Artikelnummer

5600351

Verzendkosten

€ 5,95

Standaard levertijd

Binnen 3 werkdagen

€ 26,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Als je regelmatig gaat kamperen dan weet je dat een gasdrukregelaar niet kan ontbreken aan je campinguitrusting. Hiermee sluit je je gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Deze regelaar is voorzien van een afblaasbeveiliging en een manometer. Bij gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Wanneer je gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor campingtoestel, aangezien de meeste apparatuur op de camping een werkdruk van 30 of 50 millibar heeft. Daarom heb je een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in de gasfles naar werkbare druk voor de installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dien je je gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. 

Specificaties
  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1.5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Je gebruikt deze ontspanner van Gimeg wanneer je de druk in de gasfles naar 30 mbar wilt comprimeren. Dankzij de universele ingangsaansluiting is deze regelaar geschikt voor gasflessen met zowel een DIN of een Shell aansluiting. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefaansluiting aangesloten worden. Met de afblaasbeveiliging zorgt deze drukregelaar bij een defect ervoor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel. Zo kan er geen ongemerkt gas uit uw apparaten stromen, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Gebruik hem altijd in een afgesloten, goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat. Deze gasregelaar beschikt ook over een manometer, die de flesdruk weergeeft. Het is een geschikt instrument om de gassoort te herkennen en de gasinstallatie op lekkage te controleren.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Om bij open verbranding gas te gebruiken heeft u een standaard gasregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

©2017 Kifra | Ontwerp: Webton.nl